אודות
השף רני אלבז
השף רני אלבז החל דרכו עוד בהיותו נער מטבח אצל אימו במסעדת פועלים בגיל 13 ושם החל ללמוד ולהתמקצע במשך מספר שנים, ולאחר השירות הצבאי החל לעבוד רני במסעדת אי די דגים ובאיטלקיה באשדוד ושם רכש ידע רב במקצוע ומונה להיות שף ראשי והוא רק בן 22.
עם השנים והזמן המשיך רני להעמיק ולחקור את כל נושא הקולינריה ונסע להשתלמויות במספר מדינות כמו צרפת,קנדה,בולגריה הונגריה יוון וכו'.....
מכאן המשיך השף רני במתן ייעוץ קולינרי עיסקי למסעדות שונות בארץ כדוגמא: מסעדת פבלה,קמפיו,אולמי פלסיו. סינקופה רחובות כנפיים סינטה טריבורגר וינה אוסטריה ועוד .... במקביל שילב רני סדנאות בישול באשדוד.
בשנת 2005 הקים רני את חברת " רני ניהול מסעדות בע"מ " קייטרינג לארועי חוץ ברמה אחרת ועם הקפדה על חומרי הגלם האיכותיים ביותר. בין לקוחותיו של רני נמנים המון אנשי ציבור,צבא,ואנשי עסקים.
בשנת 2009 התפתח רני לכיוון האולמות ארועים ופתח אולם בוטיק באשדוד בשם "איזוטוס" המכיל עד 170 איש. כי מעבר למטבח המוקפד ייחודו של רני נעוץ בתפיסת השירות שלו, השף רני אוהב לראות את עצמו כיד ימינם של לקוחותיו בכל הקשור להצלחת האירוע תוך מתן מענה לדרישות וחשיבה מוקדמת של פתרונות אידאלים למגוון דרכים ידועים ובלתי ידועים בשטח.
שירות מעולה = דרך חיים.